top of page
​After movie & Reportage

Goede beelden met inhoud!

AWVN Jaarcongres

Impact van AI op werk

Dit is een project waar we trots op zijn! Tijdens het jaarcongres van AWVN hebben we de bijna 360 graden schermen mogen vullen met spectaculaire beelden! Het onderwerp was AI, wij zijn hier ondertussen helemaal verweven mee geraakt.

Nog steeds authentieke beelden maken, maar met versnelde processen, door AI. Deze opdracht heeft ook Kortom Video weer een leveltje moderner gemaakt.

 

Dit is de aftermovie van dit congres. Tijdens het congres hebben we ook verschillende klantcases van NS, Kickstart AI, Bouwend Nederland en 360 graden video's vertoond.
 

tom van den dool_edited_edited.jpg
Tom

Na jouw event ook de klanten informeren die niet geweest zijn? Inhoudelijk sterke mooie video's,
kortom video.

Een "aftermovie" en Reportage betekenen bij mij hetzelfde. Mooie beelden met inhoud! Goed geknipte inhoudelijk sterke korte toffe video's.

20240619_KNB_Stakeholderdiner_161_7948.jpg
Kennis delen

om samen verder te komen

De dynamiek en energie bij deze sales afdeling knalde deze kickoff dag door. Diezelfde energie moest natuurlijk van het scherm afspatten!

Knallen met die targets!!

Later dit jaar waren we bij fotograaf Jimmy Nelson op bezoek met notarissen en branchegenoten. Elke video opdracht doen we met dezelfde energie en toewijding. De montage even creatief, heel juist afgestemd op het publiek.

Congres aftermovie

Professionals inspireren

Deze creatieve congreslocatie DUS in de buurt van Utrecht was de plek, waar de Noordhoff zorgprofessionals elkaar gingen inspireren.

HACKATON

Dutch Hacking Health Utrecht

"Deze video legt precies uit was een Hackaton voor ons is!" 

Als je dat als openingszin ziet in de comments van je klant bij de lancering van de video, dan is het doel bereikt! Visualiseren in een knallende video wat je doet.

Dit is de teaser van het event. Dat is vaak wat we maken, een korte teasende versie en een langere inhoudelijk sterke video.

bottom of page